ام دی اف 4 میل، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک، برای کاربردهای مختلفی مانند ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده میشود.
در مطالعه این مطلب با ما همراه شوید و اطلاعات بیشتری در مورد این نوع mdf کسب کنید.
ساختار ام دی اف 4 میل به این شکل است که این نوع ام دی اف، از دو لایه تشکیل شده است:
لایه رویی ام دی اف 4 میل، اغلب از روکش ملامینه ساخته میشود که یک روکش نازک و مقاوم بوده و از خردههای چوب و رزین ساخته میشود. روکش ملامینه، علاوه بر زیبایی، به این محصول، مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و خراش را نیز میدهد.
لایه زیرین در واقع خود ام دی اف 4 میل است که وظیفه تحمل وزن و استحکام ام دی اف 4 میل را بر عهده دارد.
برای اطلاع از قیمت ام دی اف 18 میل این مطلب را مطالعه کنید.
ام دی اف 4 میل، به دلیل مزایای متعددی که دارد، انتخابی هوشمندانه برای کاربردهای مختلف محسوب میشود. این نوع ام دی اف، به دلیل ویژگیهایی نظیر ضخامت کم و وزن سبک، قیمت مناسب، تنوع طرح و رنگ و مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و خراش، برای کاربردهایی با این فاکتورها مناسب است.
استفاده از این نوع mdf با مزایای فراوانی همراه است که در این بخش برخی از مهمترین آنها را با هم مرور میکنیم:
ام دی اف 4 میل، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک، برای کاربردهایی که وزن و ضخامت اهمیت دارد، مناسب است. به عنوان مثال، از این نوع ام دی اف برای ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده میشود. از طرفی ویژگی سبک بودن، حمل و جابجایی این نوع mdf را آسان و راحت کرده و امکان استفاده از آن را در موقعیتهای مختلف فراهم میکند. ضمنا به همین دلیل نیز هزینههای حمل و نقل ام دی اف 4 میل تا حد زیادی کاهش پیدا میکند.
ام دی اف 4 میل، به دلیل قیمت مناسب، برای کاربردهایی که به صرفهجویی در هزینه نیاز است گزینه مناسبی بهشمار میآید. قیمت این نوع ام دی اف، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک آن، کمتر از سایر انواع ام دی اف است. این ویژگی، باعث میشود که ام دی اف 4 میل، برای کاربردهایی که به مقدار زیادی از این ماده استفاده میشود مورد مناسبی باشد. از ام دی اف 4 میل برای ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده میشود. این کاربردها، اغلب به مقدار زیادی از ام دی اف نیاز دارند. بنابراین، استفاده از ام دی اف 4 میل، میتواند باعث صرفهجویی قابل توجهی در هزینه تولید این مصنوعات شود.
درست به همین دلیل یعنی قیمت مناسب، برای کاربردهای آزمایشگاهی و صنعتی نیز ایدهآل است. استفاده از ام دی اف 4 میل، باعث کاهش هزینههای بوده و معمولا از آن برای ساخت تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی و صنعتی استفادههای زیادی میشود. برخی از این محصولات عبارتند از:
تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی شامل میز، قفسه و کمدهای آزمایشگاهی، تجهیزات محافظتی و اندازهگیری آزمایشگاهی
ابزارهای صنعتی شامل قالبها و مدلها، قطعات و تجهیزات صنعتی و بستهبندی و تجهیزات حملونقل
ام دی اف 4 میل، در تنوع طرح و رنگ زیادی تولید میشود که امکان انتخاب بهترین گزینه را برای کاربردهای مختلف از جمله کاربردهای دکوراتیو فراهم میکند.
ام دی اف 4 میل، به دلیل روکش ملامینه، در برابر رطوبت، حرارت و خراش مقاوم است. این ویژگی، باعث میشود که برای کاربردهای در معرض این عوامل نیز مناسب باشد.
ورق ام دی اف 3 میل چه کاربردهایی دارد؟
ورق ام دی اف 4 میل، به دو نوع کلی خام و روکشدار تقسیم میشود. ورق ام دی اف خام، فاقد روکش است و معمولا برای ساخت محصولاتی استفاده میشود که نیازی به زیبایی و مقاومت بالا ندارند. ورق ام دی اف روکشدار، دارای روکشی بر روی سطح خود است که باعث افزایش زیبایی، مقاومت و دوام آن میشود.
انواع روکش ورق ام دی اف 4 میل شامل مدلهای زیر است:
نکات مهم درباره ام دی اف ضد لک که باید بدانید.
سخن پایانی
ام دی اف 4 میل، یک ماده پرکاربرد در صنعت ساختوساز و دکوراسیون است که دو نوع خام و روکشدار تولید شده و به دلیل مزایای متعددی مانند قیمت مناسب، وزن سبک، ضخامت کم، مقاومت در برابر رطوبت و حرارت و تنوع طرح و رنگ، برای کاربردهای مختلفی استفاده میشود.
نوع ورق ام دی اف 4 میل، باید با توجه به کاربرد آن انتخاب شده و برای ساخت محصولاتی که نیازی به زیبایی و مقاومت بالا ندارند، از ورق ام دی اف خام و جهت ساخت محصولات نیازمند به زیبایی و مقاومت بالا ، میتوان از ورق ام دی اف روکشدار استفاده کرد.
German qulity made in iran