بستن
شماره تماس : 71042

ام دی اف 4 میل

ام دی اف 4 میل، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک، برای کاربردهای مختلفی مانند ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده می‌شود.

در مطالعه این مطلب با ما همراه شوید و اطلاعات بیشتری در مورد این نوع mdf کسب کنید.

25 آذر 1402
ام دی اف 4 میل، نوعی صفحه فیبر با چگالی متوسط است که ضخامت آن 4 میلی‌متر است. این نوع ام دی اف از خرده‌های چوب و رزین ساخته می‌شود که تحت فشار و حرارت بالا فشرده می‌شوند. 25 آذر 1402

ام دی اف 4 میل و آشنایی با ساختار آن

ساختار ام دی اف 4 میل به این شکل است که این نوع ام دی اف، از دو لایه تشکیل شده است:

لایه رویی ام دی اف 4 میل، اغلب از روکش ملامینه ساخته می‌شود که یک روکش نازک و مقاوم بوده و از خرده‌های چوب و رزین ساخته می‌شود. روکش ملامینه، علاوه بر زیبایی، به این محصول، مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و خراش را نیز می‌دهد.

لایه زیرین در واقع خود ام دی اف 4 میل است که وظیفه تحمل وزن و استحکام ام دی اف 4 میل را بر عهده دارد.

برای اطلاع از قیمت ام دی اف 18 میل این مطلب را مطالعه کنید.

مزایای ام دی اف 4 میل را بشناسیم!

ام دی اف 4 میل، به دلیل مزایای متعددی که دارد، انتخابی هوشمندانه برای کاربردهای مختلف محسوب می‌شود. این نوع ام دی اف، به دلیل ویژگی‌هایی نظیر ضخامت کم و وزن سبک، قیمت مناسب، تنوع طرح و رنگ و مقاومت در برابر رطوبت، حرارت و خراش، برای کاربردهایی با این فاکتورها مناسب است.

استفاده از این نوع mdf با مزایای فراوانی همراه است که در این بخش برخی از مهم‌ترین آنها را با هم مرور می‌کنیم:

  • ضخامت کم و وزن سبک:

ام دی اف 4 میل، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک، برای کاربردهایی که وزن و ضخامت اهمیت دارد، مناسب است. به عنوان مثال، از این نوع ام دی اف برای ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده می‌شود. از طرفی ویژگی سبک بودن، حمل و جابجایی این نوع mdf را آسان و راحت کرده و امکان استفاده از آن را در موقعیت‌های مختلف فراهم می‌کند. ضمنا به همین دلیل نیز هزینه‌های حمل و نقل ام دی اف 4 میل تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.

  • قیمت مناسب:

ام دی اف 4 میل، به دلیل قیمت مناسب، برای کاربردهایی که به صرفه‌جویی در هزینه نیاز است گزینه مناسبی به‌شمار می‌آید. قیمت این نوع ام دی اف، به دلیل ضخامت کم و وزن سبک آن، کمتر از سایر انواع ام دی اف است. این ویژگی، باعث می‌شود که ام دی اف 4 میل، برای کاربردهایی که به مقدار زیادی از این ماده استفاده می‌شود مورد مناسبی باشد. از ام دی اف 4 میل برای ساخت تابلو، قاب عکس، جعبه، شلف، میز و صندلی و... استفاده می‌شود. این کاربردها، اغلب به مقدار زیادی از ام دی اف نیاز دارند. بنابراین، استفاده از ام دی اف 4 میل، می‌تواند باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه تولید این مصنوعات شود.

درست به همین دلیل یعنی قیمت مناسب، برای کاربردهای آزمایشگاهی و صنعتی نیز ایده‌آل است. استفاده از ام دی اف 4 میل، باعث کاهش هزینه‌های بوده و معمولا از آن برای ساخت تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی و صنعتی استفاده‌های زیادی می‌شود. برخی از این محصولات عبارتند از:

تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی شامل میز، قفسه و کمدهای آزمایشگاهی، تجهیزات محافظتی و اندازه‌گیری آزمایشگاهی

ابزارهای صنعتی شامل قالب‌ها و مدل‌ها، قطعات و تجهیزات صنعتی و بسته‌بندی و تجهیزات حمل‌ونقل

  • تنوع طرح و رنگ

ام دی اف 4 میل، در تنوع طرح و رنگ زیادی تولید می‌شود که امکان انتخاب بهترین گزینه را برای کاربردهای مختلف از جمله کاربردهای دکوراتیو فراهم می‌کند.

  • مقاومت در برابر آسیب‌های محیطی و فیزیکی

ام دی اف 4 میل، به دلیل روکش ملامینه، در برابر رطوبت، حرارت و خراش مقاوم است. این ویژگی، باعث می‌شود که برای کاربردهای در معرض این عوامل نیز مناسب باشد.

ورق ام دی اف 3 میل چه کاربردهایی دارد؟

آشنایی با انواع ورق ام دی اف 4 میل

ورق ام دی اف 4 میل، به دو نوع کلی خام و روکش‌دار تقسیم می‌شود. ورق ام دی اف خام، فاقد روکش است و معمولا برای ساخت محصولاتی استفاده می‌شود که نیازی به زیبایی و مقاومت بالا ندارند. ورق ام دی اف روکش‌دار، دارای روکشی بر روی سطح خود است که باعث افزایش زیبایی، مقاومت و دوام آن می‌شود.

  • ورق ام دی اف خام: این نوع از چوب خرد شده و رزین ساخته شده، ورق آن فاقد روکش بوده و به رنگ قهوه‌ای روشن است. ورق‌های خام، اغلب برای ساخت محصولاتی نظیر جعبه، شلف، میز و صندلی و... کاربرد دارد.
  • ورق ام دی اف روکش‌دار: این محصول همانطور که از نامش پیداست روکشی بر روی سطح خود دارد که باعث افزایش زیبایی، مقاومت و دوام آن می‌شود. این روکش از مواد مختلفی مانند ملامینه، هایگلاس، ممبران، پلی‌گلاس، پی وی سی براق، پی وی سی وکیوم شده، روکش چوبی و ترکیبی از ملامینه و سایر متریال ساخته می‌شود و علاوه بر زیبایی، دوام و مقاومت بالایی را نیز برای این محصولات به‌دنبال دارد.


انواع روکش ورق ام دی اف 4 میل شامل مدل‌های زیر است:

  • روکش ملامینه: روکش ملامینه، از کاغذ کرافت، رزین و چسب ساخته شده و ارزان‌ترین نوع روکش ورق ام دی اف است که دارای تنوع رنگ و طرح زیادی نیز هست.
  • روکش هایگلاس: این نوع روکش از پلاستیک شفاف تهیه شده و دارای سطحی براق و صاف بوده و در برابر رطوبت و خراش نیز مقاوم است.
  • روکش ممبران: روکش ممبران، از نوعی پلاستیک فشرده بوده و دارای طرح‌های متنوع و سطحی مات است.
  • روکش پلی‌گلاس: این نوع روکش از پلاستیک شفاف با سطحی براق و صاف تهیه شده و در برابر رطوبت و خراش دارای مقاومت است.
  • روکش پی وی سی براق: این محصول از نوعی پلاستیک شفاف تهیه شده و دارای سطحی براق و صاف است که در برابر رطوبت و خراش نیز مقاوم است.
  • روکش پی وی سی وکیوم شده: این محصول از نوعی پلاستیک فشرده و دارای طرح‌های متنوع تهیه شده و دارای سطحی مات است.
  • روکش چوبی: روکش چوبی، از نوعی چوب ساخته می‌شود. این روکش، دارای طرح‌های متنوعی است و دارای سطحی طبیعی است.
  • روکش ترکیبی: روکش ترکیبی، از ترکیب دو یا چند نوع روکش ساخته می‌شود ودارای ویژگی‌های منحصر به فرد هر یک از روکش‌های تشکیل دهنده است.

نکات مهم درباره ام  دی اف ضد لک که باید بدانید.

سخن پایانی

ام دی اف 4 میل، یک ماده پرکاربرد در صنعت ساخت‌وساز و دکوراسیون است که دو نوع خام و روکش‌دار تولید شده و به دلیل مزایای متعددی مانند قیمت مناسب، وزن سبک، ضخامت کم، مقاومت در برابر رطوبت و حرارت و تنوع طرح و رنگ، برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود.

نوع ورق ام دی اف 4 میل، باید با توجه به کاربرد آن انتخاب شده و برای ساخت محصولاتی که نیازی به زیبایی و مقاومت بالا ندارند، از ورق ام دی اف خام و جهت ساخت محصولات نیازمند به زیبایی و مقاومت بالا ، می‌توان از ورق ام دی اف روکش‌دار استفاده کرد.


تماس بگیرید
ایــده های جدید برای طراحـان داخلی

German qulity made in iran